Italiaanse tricolorespiesjes
- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse tricolorespiesjes
Aperitiefhapje
15 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
85 kcal
Vet
5.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraat
5.2 g
Suiker
0.8 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
3.7 g
Zout
0.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ciabatta in 15 stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes ciabatta aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Snij elk sneetje ham in 3 repen.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
Prik 1 bestomaat, 1 basilicumblaadje, 1 mozzarellabolletje, 1 hamreepje en 1 stukje ciabatta op een prikker. Maak zo 15 spiesjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ciabatta in 15 stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes ciabatta aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Snij elk sneetje ham in 3 repen.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
Prik 1 bestomaat, 1 basilicumblaadje, 1 mozzarellabolletje, 1 hamreepje en 1 stukje ciabatta op een prikker. Maak zo 15 spiesjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
85 kcal
Vet
5.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraat
5.2 g
Suiker
0.8 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
3.7 g
Zout
0.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?