Italiaanse tricolorespiesjes
Italiaanse tricolorespiesjes

Italiaanse tricolorespiesjes

Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 85 kcal
Vet 5.4 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 5.2 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3.7 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de ciabatta in 15 stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes ciabatta aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Snij elk sneetje ham in 3 repen.

  5. Bereiding:
  6. (10 min.)

  7. Prik 1 bestomaat, 1 basilicumblaadje, 1 mozzarellabolletje, 1 hamreepje en 1 stukje ciabatta op een prikker. Maak zo 15 spiesjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de ciabatta in 15 stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes ciabatta aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Snij elk sneetje ham in 3 repen.

  5. Bereiding:
  6. (10 min.)

  7. Prik 1 bestomaat, 1 basilicumblaadje, 1 mozzarellabolletje, 1 hamreepje en 1 stukje ciabatta op een prikker. Maak zo 15 spiesjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 85 kcal
Vet 5.4 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 5.2 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3.7 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal