- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse vissoep met kabeljauw en mosselen
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Inycon Fiano-Chardonnay - I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de selderstengels fijn.
-
Spoel de mosselen goed onder koud water en verwijder de baard.
-
Snij de (oppervlakkig ontdooide) kabeljauwfilets in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de ui, het knoflook en de selder glazig.
-
Voeg de mosselen toe en overgiet met het glas witte wijn. Zet het deksel op de kookpot en laat 6 à 8 min. op een hoog vuur koken tot de mosselen gaar zijn.
-
Breng ondertussen in een andere kookpot de groentebouillon aan de kook. Voeg de courgette- en tomatenblokjes, de broccoliroosjes, de penne en het saffraanpoeder toe. Laat 7 min. garen.
-
Haal de mosselen uit de schelp.
-
Voeg de stukjes kabeljauw toe aan de groentebouillon en laat nog 5 min. garen.
-
Scheur ondertussen de blaadjes basilicum.
-
Voeg op het einde de mosselen toe. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout en werk af met het verse basilicum.
-
Afwerking:
-
Serveer in soepkommetjes en geef er een knapperig stukje stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Inycon Fiano-Chardonnay - I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de selderstengels fijn.
-
Spoel de mosselen goed onder koud water en verwijder de baard.
-
Snij de (oppervlakkig ontdooide) kabeljauwfilets in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de ui, het knoflook en de selder glazig.
-
Voeg de mosselen toe en overgiet met het glas witte wijn. Zet het deksel op de kookpot en laat 6 à 8 min. op een hoog vuur koken tot de mosselen gaar zijn.
-
Breng ondertussen in een andere kookpot de groentebouillon aan de kook. Voeg de courgette- en tomatenblokjes, de broccoliroosjes, de penne en het saffraanpoeder toe. Laat 7 min. garen.
-
Haal de mosselen uit de schelp.
-
Voeg de stukjes kabeljauw toe aan de groentebouillon en laat nog 5 min. garen.
-
Scheur ondertussen de blaadjes basilicum.
-
Voeg op het einde de mosselen toe. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout en werk af met het verse basilicum.
-
Afwerking:
-
Serveer in soepkommetjes en geef er een knapperig stukje stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Inycon Fiano-Chardonnay - I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië