Italiaanse wrap met mozzarella en gegrilde paprika
Italiaanse wrap met mozzarella en gegrilde paprika

Italiaanse wrap met mozzarella en gegrilde paprika

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 304 kcal
Vet 12.1 g
Koolhydraat 35.3 g
Eiwit 12.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de mozzarella in fijne schijfjes.

  3. Laat de gegrilde paprika's uitlekken en snij daarna in reepjes.

  4. Knip de tuinkers uit het bakje met een keukenschaar.

  5. Bereiding:
  6. Beleg elke wrap met reepjes gegrilde paprika, schijfjes mozzarella en wat tuinkers.

  7. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Afwerking:
  9. Rol de wraps strak op, snij in 2 en steek vast met een prikkertje (of rol ze in een servet).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de mozzarella in fijne schijfjes.

  3. Laat de gegrilde paprika's uitlekken en snij daarna in reepjes.

  4. Knip de tuinkers uit het bakje met een keukenschaar.

  5. Bereiding:
  6. Beleg elke wrap met reepjes gegrilde paprika, schijfjes mozzarella en wat tuinkers.

  7. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Afwerking:
  9. Rol de wraps strak op, snij in 2 en steek vast met een prikkertje (of rol ze in een servet).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 304 kcal
Vet 12.1 g
Koolhydraat 35.3 g
Eiwit 12.6 g

Bekijk het recept digitaal