- Bewaar

- Bewaar
Kaasburger met couscous, spinazie en wortel
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier La Cambre Blond blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes. Snipper de ui fijn.
-
Breng intussen het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Giet de bouillon over de couscous, dek af en laat ± 8 min. zwellen.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de wortelen toe, blus met wat water en laat 10 min. sudderen.
-
Roer er de laatste 3 min. de spinazie onder en laat slinken. Meng de groenten onder de couscous en kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan elke kant.
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier La Cambre Blond blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes. Snipper de ui fijn.
-
Breng intussen het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Giet de bouillon over de couscous, dek af en laat ± 8 min. zwellen.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de wortelen toe, blus met wat water en laat 10 min. sudderen.
-
Roer er de laatste 3 min. de spinazie onder en laat slinken. Meng de groenten onder de couscous en kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan elke kant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier La Cambre Blond blond abdijbier