- Bewaar

- Bewaar
Kaasburger met Griekse pasta en spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Floreffe Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Snipper de ui fijn. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de Griekse pasta en de passata toe. Leng aan met het water en laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de kaasburgers 5 min. aan elke kant.
-
Voeg de spinazie en de diepgevroren erwten toe aan de pastabereiding en laat sudderen tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Floreffe Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Snipper de ui fijn. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de Griekse pasta en de passata toe. Leng aan met het water en laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de kaasburgers 5 min. aan elke kant.
-
Voeg de spinazie en de diepgevroren erwten toe aan de pastabereiding en laat sudderen tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Floreffe Blond Blond abdijbier