Kaasburger met Griekse pasta en spinazie
Kaasburger met Griekse pasta en spinazie

Kaasburger met Griekse pasta en spinazie

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 896 kcal
Energie 3749 kj
Vet 33.8 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraat 92.1 g
Suiker 13.6 g
Vezel 9.2 g
Eiwit 51.5 g
Zout 2.8 g
natrium 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.

    Snipper de ui fijn. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de Griekse pasta en de passata toe. Leng aan met het water en laat 10 min. sudderen.

  2. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de kaasburgers 5 min. aan elke kant.

  3. Voeg de spinazie en de diepgevroren erwten toe aan de pastabereiding en laat sudderen tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.

    Snipper de ui fijn. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de Griekse pasta en de passata toe. Leng aan met het water en laat 10 min. sudderen.

  2. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de kaasburgers 5 min. aan elke kant.

  3. Voeg de spinazie en de diepgevroren erwten toe aan de pastabereiding en laat sudderen tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 896 kcal
Energie 3749 kj
Vet 33.8 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraat 92.1 g
Suiker 13.6 g
Vezel 9.2 g
Eiwit 51.5 g
Zout 2.8 g
natrium 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Floreffe Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal