Kaaskroketjes met groene groenten
Kaaskroketjes met groene groenten

Kaaskroketjes met groene groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 466 kcal
Vet 31.6 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraat 30.3 g
Suiker 12.7 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 12.2 g
Zout 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.

  4. Bereiding:
  5. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  6. Maak intussen de dressing: meng 3 eetl. olijfolie onder de honing, de mosterd en de appelazijn.

  7. Meng er de sjalot, het knoflook en de peterselie onder. Kruid met peper en zout.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de minikaasschnitzels 8 à 10 min. aan alle kanten goudbruin.

  9. Meng de prinsessenbonen en de erwten onder de fijnproeversmix.

  10. Afwerking:
  11. Werk de salade af met de dressing en de pijnboompitten. Serveer met 2 minikaasschnitzels van elke soort per bord.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.

  4. Bereiding:
  5. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  6. Maak intussen de dressing: meng 3 eetl. olijfolie onder de honing, de mosterd en de appelazijn.

  7. Meng er de sjalot, het knoflook en de peterselie onder. Kruid met peper en zout.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de minikaasschnitzels 8 à 10 min. aan alle kanten goudbruin.

  9. Meng de prinsessenbonen en de erwten onder de fijnproeversmix.

  10. Afwerking:
  11. Werk de salade af met de dressing en de pijnboompitten. Serveer met 2 minikaasschnitzels van elke soort per bord.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 466 kcal
Vet 31.6 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraat 30.3 g
Suiker 12.7 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 12.2 g
Zout 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont

Bekijk het recept digitaal