In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Laat het gelatineblaadje even weken in koud water. Verwarm 1/2 dl kippenbouillon en voeg het uitgeknepen gelatineblaadje toe. Haal van het vuur, meng met de mascarpone en zet 5 min. in de koelkast.
Snij de Oud-Brugge-kaas in dobbelsteentjes van ± 2 cm en prik in elk blokje een tandenstoker. Haal de kaasblokjes 2 x door het mascarponebeslag. Laat telkens 5 min. in de koelkast opstijven.
Versier de kaaspralines afwisselend met walnoten, gepelde pistachenootjes en rozijntjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Laat het gelatineblaadje even weken in koud water. Verwarm 1/2 dl kippenbouillon en voeg het uitgeknepen gelatineblaadje toe. Haal van het vuur, meng met de mascarpone en zet 5 min. in de koelkast.
Snij de Oud-Brugge-kaas in dobbelsteentjes van ± 2 cm en prik in elk blokje een tandenstoker. Haal de kaasblokjes 2 x door het mascarponebeslag. Laat telkens 5 min. in de koelkast opstijven.
Versier de kaaspralines afwisselend met walnoten, gepelde pistachenootjes en rozijntjes.