- Bewaar

- Bewaar
Kaasschnitzel met granen en groentepannetje
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Breng 1 L water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Kook de tarwegraantjes 10 min.
-
Schil intussen de gele rapen, de wortelen en de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Pluk de blaadjes rozemarijn en snipper fijn.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de groenteblokjes en de rozemarijn toe en roerbak 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Giet de tarwegraantjes af en voeg toe aan de groenten. Meng er de mosterd en het roomalternatief onder. Kruid met peper.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de minikaasschnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verdeel de granen met de groenten over de borden en serveer met de kaasschnitzels.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Breng 1 L water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Kook de tarwegraantjes 10 min.
-
Schil intussen de gele rapen, de wortelen en de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Pluk de blaadjes rozemarijn en snipper fijn.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de groenteblokjes en de rozemarijn toe en roerbak 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Giet de tarwegraantjes af en voeg toe aan de groenten. Meng er de mosterd en het roomalternatief onder. Kruid met peper.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de minikaasschnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verdeel de granen met de groenten over de borden en serveer met de kaasschnitzels.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier