- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw in de oven met pittig witloofslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de krielaardappelen en snij in 2.
-
Halveer de halfgedroogde tomaten en hak de augurken grof.
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij heel fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de krielaardappelen over een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout, en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrijk ondertussen een andere ovenschaal met 1 eetl. olijfolie en leg er de kabeljauwhaasjes in. Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de halve tomaten op. Zet de laatste 25 min. mee in de oven.
-
Maak ondertussen de dressing. Meng de mosterd, de mayonaise, de rodewijnazijn en 3 eetl. olijfolie.
-
Meng het witloof met de rucola en de grofgehakte augurken, en giet er de dressing over.
-
Afwerking:
-
Serveer de kabeljauwhaasjes met de geroosterde krielaardappelen en het witloofslaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de krielaardappelen en snij in 2.
-
Halveer de halfgedroogde tomaten en hak de augurken grof.
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij heel fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de krielaardappelen over een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout, en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrijk ondertussen een andere ovenschaal met 1 eetl. olijfolie en leg er de kabeljauwhaasjes in. Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de halve tomaten op. Zet de laatste 25 min. mee in de oven.
-
Maak ondertussen de dressing. Meng de mosterd, de mayonaise, de rodewijnazijn en 3 eetl. olijfolie.
-
Meng het witloof met de rucola en de grofgehakte augurken, en giet er de dressing over.
-
Afwerking:
-
Serveer de kabeljauwhaasjes met de geroosterde krielaardappelen en het witloofslaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Abdijbier