- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw in verrassingspakje
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' - A.O.P. Alsace - Wolfberger Viña Sol - Torres - D.O. Catalunya - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons, de ongeschilde appel en de tomaten in schijfjes.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie van ± 30 bij 30 cm.
-
Bestrooi elk vel met 1 eetl. paneermeel en leg er een stuk kabeljauw op (het paneermeel zal het bakvocht opslorpen).
-
Bestrijk de bovenkant van elk stuk vis met 1/2 koffiel. mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de uiringen en de schijfjes appel, champignon en tomaat over de vis. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Giet 1 eetl. room over elk pakje en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie.
-
Vouw de pakjes goed dicht. Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien op met aardappelpuree of tagliatelle.
Bij mooi weer kan u dit gerecht op de barbecue klaarmaken. Laat de vis dan wel volledig ontdooien en bak hem ± 30 min. op een hete barbecue. Gebruik ook 2 vellen aluminiumfolie per pakje. Verwijder na het grillen het buitenste, zwartgeblakerde vel. Het binnenste vel is nog proper.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' - A.O.P. Alsace - Wolfberger Viña Sol - Torres - D.O. Catalunya - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons, de ongeschilde appel en de tomaten in schijfjes.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie van ± 30 bij 30 cm.
-
Bestrooi elk vel met 1 eetl. paneermeel en leg er een stuk kabeljauw op (het paneermeel zal het bakvocht opslorpen).
-
Bestrijk de bovenkant van elk stuk vis met 1/2 koffiel. mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de uiringen en de schijfjes appel, champignon en tomaat over de vis. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Giet 1 eetl. room over elk pakje en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie.
-
Vouw de pakjes goed dicht. Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien op met aardappelpuree of tagliatelle.
Bij mooi weer kan u dit gerecht op de barbecue klaarmaken. Laat de vis dan wel volledig ontdooien en bak hem ± 30 min. op een hete barbecue. Gebruik ook 2 vellen aluminiumfolie per pakje. Verwijder na het grillen het buitenste, zwartgeblakerde vel. Het binnenste vel is nog proper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' - A.O.P. Alsace - Wolfberger Viña Sol - Torres - D.O. Catalunya - Spanje