- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met appel en kerrie
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay - Grecanico I.G.T. Bianco di Sicilia Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het klokhuis van de appelen met een appelboor en snij in 4 dikke gelijke schijven van ± 1,5 cm.
-
Snij de uien in ringen.
-
Snij de kabeljauwhaasjes in 4 gelijke stukken.
-
Hak de dille grof.
-
Snij de limoen in 4 gelijke schijven.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de uiringen 3 min. op een zacht vuur. Overgiet met de Alpro Cuisine, bestrooi met het kerriepoeder en laat nog 2 min. koken.
-
Verdeel de schijven appel op de bodem van een ovenschotel en plaats er de stukken kabeljauw op. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Doe de uiringen samen met de kerrieroom over de kabeljauwhaasjes. Verdeel de geraspte emmentaler over de stukken vis.
-
Zet de ovenschotel 20 à 30 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de spinazie tot die half geslonken is. Kruid met peper en zout en roer er de grof gehakte dille onder.
-
Afwerking:
-
Serveer de spinazie met een portie gegratineerde vis met appel en garneer met een schijfje limoen. Geef er aardappelpuree bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay - Grecanico I.G.T. Bianco di Sicilia Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het klokhuis van de appelen met een appelboor en snij in 4 dikke gelijke schijven van ± 1,5 cm.
-
Snij de uien in ringen.
-
Snij de kabeljauwhaasjes in 4 gelijke stukken.
-
Hak de dille grof.
-
Snij de limoen in 4 gelijke schijven.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de uiringen 3 min. op een zacht vuur. Overgiet met de Alpro Cuisine, bestrooi met het kerriepoeder en laat nog 2 min. koken.
-
Verdeel de schijven appel op de bodem van een ovenschotel en plaats er de stukken kabeljauw op. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Doe de uiringen samen met de kerrieroom over de kabeljauwhaasjes. Verdeel de geraspte emmentaler over de stukken vis.
-
Zet de ovenschotel 20 à 30 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de spinazie tot die half geslonken is. Kruid met peper en zout en roer er de grof gehakte dille onder.
-
Afwerking:
-
Serveer de spinazie met een portie gegratineerde vis met appel en garneer met een schijfje limoen. Geef er aardappelpuree bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay - Grecanico I.G.T. Bianco di Sicilia Italië