- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met fijne groentjes en kroketten
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Doe de diepgevroren groentereepjes in een grote ovenschaal en schik er de vis tussen. Overgiet met het plantaardige alternatief voor room en kruid met peper en zout.
-
Schik de diepgevroren kroketten op een bakplaat met bakpapier. Zet samen met de ovenschaal 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Draai de kroketten halverwege om.
-
Knip intussen de kervel los.
-
Serveer de vis met de groenten en de kroketten. Werk af met de kervel.
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Doe de diepgevroren groentereepjes in een grote ovenschaal en schik er de vis tussen. Overgiet met het plantaardige alternatief voor room en kruid met peper en zout.
-
Schik de diepgevroren kroketten op een bakplaat met bakpapier. Zet samen met de ovenschaal 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Draai de kroketten halverwege om.
-
Knip intussen de kervel los.
-
Serveer de vis met de groenten en de kroketten. Werk af met de kervel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje