- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met kruidige pistachekorst
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verdeel de minitrostomaten in 4 gelijke porties.
-
Verwijder het harde uiteinde van de asperges en snij de asperges in 2.
-
Maak de pistacheboter: snipper de sjalot en de peterselie heel fijn en mix de pistache-noten. Meng alles met de zachte melkerij-boter en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout.
-
Maak de saus: laat de kippenbouillon samen met het bier op een matig vuur inkoken in een steelpan tot een siroopachtige saus. U hebt 8 à 10 eetl. nodig.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pistacheboter over de kabeljauwfilets en druk goed aan.
-
Wrijf een ovenschotel in met 1 eetl. olijfolie en schik er de stukken vis naast elkaar in. Leg er de trosjes minitomaten rond en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 30 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven.
-
Laat ondertussen 1 eetl. boter smelten in een kookpot. Voeg de stukken groene asperge en peultjes toe en kruid met peper en zout. Dek af en laat 10 min. gaar worden op een zacht vuurtje.
-
Roer de biersaus door de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten over de borden, schik er een stuk vis op en leg er een trosje mini-tomaten naast. Dien op met gekookte aard-appelen.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verdeel de minitrostomaten in 4 gelijke porties.
-
Verwijder het harde uiteinde van de asperges en snij de asperges in 2.
-
Maak de pistacheboter: snipper de sjalot en de peterselie heel fijn en mix de pistache-noten. Meng alles met de zachte melkerij-boter en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout.
-
Maak de saus: laat de kippenbouillon samen met het bier op een matig vuur inkoken in een steelpan tot een siroopachtige saus. U hebt 8 à 10 eetl. nodig.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pistacheboter over de kabeljauwfilets en druk goed aan.
-
Wrijf een ovenschotel in met 1 eetl. olijfolie en schik er de stukken vis naast elkaar in. Leg er de trosjes minitomaten rond en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 30 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven.
-
Laat ondertussen 1 eetl. boter smelten in een kookpot. Voeg de stukken groene asperge en peultjes toe en kruid met peper en zout. Dek af en laat 10 min. gaar worden op een zacht vuurtje.
-
Roer de biersaus door de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten over de borden, schik er een stuk vis op en leg er een trosje mini-tomaten naast. Dien op met gekookte aard-appelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond