- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met pancetta en zuiderse aardappelgratin
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. 'Les Cailloux' - Chardonnay - Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in fijne schijfjes (dat gaat makkelijk met een mandoline of een rasp). Kook 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen de ongeschilde courgettes en de tomaten in schijfjes van ± 1/2 cm dik.
-
Snij de rode uien in fijne ringen.
-
Snij het teentje knoflook in de lengte in 2 en wrijf er een ovenschaal mee in.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de schijfjes aardappel, courgette en tomaat en de uiringen afwisselend en dakpansgewijs in de ovenschaal.
-
Kruid goed met peper en zout en overgiet met de olijfolie. Bestrooi met de tijm. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Dep intussen de kabeljauwhaasjes goed droog met keukenpapier en kruid met peper. Wikkel rond elk stuk vis 3 sneetjes pancetta. Beboter een ovenschaal en leg er de stukken vis in. Zet 20 min. in de oven bij de groenten.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. 'Les Cailloux' - Chardonnay - Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in fijne schijfjes (dat gaat makkelijk met een mandoline of een rasp). Kook 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen de ongeschilde courgettes en de tomaten in schijfjes van ± 1/2 cm dik.
-
Snij de rode uien in fijne ringen.
-
Snij het teentje knoflook in de lengte in 2 en wrijf er een ovenschaal mee in.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de schijfjes aardappel, courgette en tomaat en de uiringen afwisselend en dakpansgewijs in de ovenschaal.
-
Kruid goed met peper en zout en overgiet met de olijfolie. Bestrooi met de tijm. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Dep intussen de kabeljauwhaasjes goed droog met keukenpapier en kruid met peper. Wikkel rond elk stuk vis 3 sneetjes pancetta. Beboter een ovenschaal en leg er de stukken vis in. Zet 20 min. in de oven bij de groenten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. 'Les Cailloux' - Chardonnay - Albert Bichot