- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met witloof, citrusquinoa en kappertjessaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs Luberon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de peterselie en de sjalot fijn.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers de citroen.
-
Verwijder het harde uiteinde uit de witloofstronken en snij in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olie in een grote pan en bak het witloof 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg een bodempje water toe en laat nog 3 à 4 min. stoven.
-
Kook de quinoa gaar (kooktijd: zie verpakking). Meng er het citroensap, de citroenzeste en de peterselie onder.
-
Verhit intussen de boter in een pan en bak de kabeljauw 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. Giet het resterende braadvocht weg.
-
Verhit 1 eetl. olie in dezelfde pan en voeg de sjalot toe. Bak 1 min. en voeg de room, de mosterd en de uitgelekte kappertjes toe. Kruid met peper en zout. Laat 2 min. inkoken.
-
Afwerking:
-
Werk de vis af met de kappertjessaus.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs Luberon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de peterselie en de sjalot fijn.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers de citroen.
-
Verwijder het harde uiteinde uit de witloofstronken en snij in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olie in een grote pan en bak het witloof 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg een bodempje water toe en laat nog 3 à 4 min. stoven.
-
Kook de quinoa gaar (kooktijd: zie verpakking). Meng er het citroensap, de citroenzeste en de peterselie onder.
-
Verhit intussen de boter in een pan en bak de kabeljauw 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. Giet het resterende braadvocht weg.
-
Verhit 1 eetl. olie in dezelfde pan en voeg de sjalot toe. Bak 1 min. en voeg de room, de mosterd en de uitgelekte kappertjes toe. Kruid met peper en zout. Laat 2 min. inkoken.
-
Afwerking:
-
Werk de vis af met de kappertjessaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs Luberon