- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwburger met gestoofde venkel en spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans ‘Cuvée N° 102’ Blanc 2021 I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Bewaar het groen voor de afwerking. Snij de rest in dunne reepjes.
-
Kook de bulgur in lichtgezouten water samen met de helft van de bouillonblokjes (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt intussen de helft van de margarine in een kookpot en stoof de venkel 5 min. Voeg de room toe en verkruimel er de rest van de bouillonblokjes boven. Voeg de spinazie toe en laat nog 5 min. koken.
-
Smelt de rest van de margarine in een pan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kabeljauwburgers, de bulgur en groenten over de borden. Werk af met het venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans ‘Cuvée N° 102’ Blanc 2021 I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Bewaar het groen voor de afwerking. Snij de rest in dunne reepjes.
-
Kook de bulgur in lichtgezouten water samen met de helft van de bouillonblokjes (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt intussen de helft van de margarine in een kookpot en stoof de venkel 5 min. Voeg de room toe en verkruimel er de rest van de bouillonblokjes boven. Voeg de spinazie toe en laat nog 5 min. koken.
-
Smelt de rest van de margarine in een pan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kabeljauwburgers, de bulgur en groenten over de borden. Werk af met het venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans ‘Cuvée N° 102’ Blanc 2021 I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier