- Bewaar
- Bewaar
Kabeljauwhaasje met kruiden en kapperappeltjes
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + ± 20 min.)
-
Laat diepgevroren kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Hak de dille en het basilicum fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het teentje knoflook in de lengte in 2 en wrijf er een ovenschaal mee in.
-
Schik de kabeljauwhaasjes in de ovenschaal en verdeel er de fijngehakte dille en het basilicum over.
-
Besprenkel met het limoensap en giet er de olijfolie over. Kruid met zwarte peper en schik er de kapperappeltjes rond. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een tomatensalade.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + ± 20 min.)
-
Laat diepgevroren kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Hak de dille en het basilicum fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het teentje knoflook in de lengte in 2 en wrijf er een ovenschaal mee in.
-
Schik de kabeljauwhaasjes in de ovenschaal en verdeel er de fijngehakte dille en het basilicum over.
-
Besprenkel met het limoensap en giet er de olijfolie over. Kruid met zwarte peper en schik er de kapperappeltjes rond. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een tomatensalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou