- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwhaasje met tagliatelle ricotta-spinazie
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de spinazie volledig ontdooien en laat uilekken.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Snipper de dille fijn en hou een beetje apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot met dikke bodem en stoof de sjalotten en het knoflook enkele minuten. Voeg de spinazie toe en laat nog 5 à 8 min. stoven.
-
Mang er de ricotta onder een mix even. Breng op smaak met de fijngesnipperde dille, de nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Dep intussen de kabeljauwhaasjes droog met keukenpapier en wentel ze in de bloem. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tagliatelle met de spinaziesaus en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de tagliatelle in diepe borden en leg er een stukje vis op. Werk af met zwarte peper van de molen en een takje dille.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de spinazie volledig ontdooien en laat uilekken.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Snipper de dille fijn en hou een beetje apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot met dikke bodem en stoof de sjalotten en het knoflook enkele minuten. Voeg de spinazie toe en laat nog 5 à 8 min. stoven.
-
Mang er de ricotta onder een mix even. Breng op smaak met de fijngesnipperde dille, de nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Dep intussen de kabeljauwhaasjes droog met keukenpapier en wentel ze in de bloem. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tagliatelle met de spinaziesaus en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de tagliatelle in diepe borden en leg er een stukje vis op. Werk af met zwarte peper van de molen en een takje dille.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië