Kalfsescalope met pepersaus en geroosterde groenten
Kalfsescalope met pepersaus en geroosterde groenten

Kalfsescalope met pepersaus en geroosterde groenten

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 451 kcal
Energie 1887 kj
Vet 13.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 46.5 g
Suiker 11.9 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 32.5 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in partjes.

  4. Verdeel de ovengroenten en de aardappelen over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 20-25 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Verwarm intussen de pepersaus (instructies: zie verpakking).

  6. Kruid de kalfsescalopes aan beide kanten met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 1 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur.

  7. Verdeel het vlees en de ovengroenten over de borden en lepel er wat pepersaus over. Hak de peterselie grof en werk er de borden mee af.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in partjes.

  4. Verdeel de ovengroenten en de aardappelen over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 20-25 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Verwarm intussen de pepersaus (instructies: zie verpakking).

  6. Kruid de kalfsescalopes aan beide kanten met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 1 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur.

  7. Verdeel het vlees en de ovengroenten over de borden en lepel er wat pepersaus over. Hak de peterselie grof en werk er de borden mee af.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 451 kcal
Energie 1887 kj
Vet 13.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 46.5 g
Suiker 11.9 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 32.5 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Kwak Amberbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja - Spanje

Bekijk het recept digitaal