- Bewaar

- Bewaar
Kalfsescalope met pepersaus en geroosterde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Amberbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in partjes.
-
Verdeel de ovengroenten en de aardappelen over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 20-25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm intussen de pepersaus (instructies: zie verpakking).
-
Kruid de kalfsescalopes aan beide kanten met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 1 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur.
-
Verdeel het vlees en de ovengroenten over de borden en lepel er wat pepersaus over. Hak de peterselie grof en werk er de borden mee af.
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Amberbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in partjes.
-
Verdeel de ovengroenten en de aardappelen over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 20-25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm intussen de pepersaus (instructies: zie verpakking).
-
Kruid de kalfsescalopes aan beide kanten met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 1 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur.
-
Verdeel het vlees en de ovengroenten over de borden en lepel er wat pepersaus over. Hak de peterselie grof en werk er de borden mee af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Amberbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja - Spanje