- Bewaar

- Bewaar
Kalkoen en pasta met tomaten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. San Francesco Umani Ronchi Italië (biowijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes of scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken champignon of oesterzwam. Voeg de Italiaanse garnituur toe en laat nog 10 min. afgedekt koken.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 3 min. aan elke kant, op een zacht vuur. Draai het gevogelte maar 1 keer om, zodat het korstje heel blijft.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Lepel de saus over de pasta en serveer met een kalkoenfilet. Garneer met fijngesnipperde platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. San Francesco Umani Ronchi Italië (biowijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes of scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken champignon of oesterzwam. Voeg de Italiaanse garnituur toe en laat nog 10 min. afgedekt koken.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 3 min. aan elke kant, op een zacht vuur. Draai het gevogelte maar 1 keer om, zodat het korstje heel blijft.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Lepel de saus over de pasta en serveer met een kalkoenfilet. Garneer met fijngesnipperde platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. San Francesco Umani Ronchi Italië (biowijn)