Kalkoen en pasta met tomaten
Kalkoen en pasta met tomaten

Kalkoen en pasta met tomaten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 923 kcal
Vet 38.1 g
Koolhydraat 105.3 g
Eiwit 38.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de champignons in schijfjes of scheur de oesterzwammen in reepjes.

  4. Snipper de platte peterselie fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken champignon of oesterzwam. Voeg de Italiaanse garnituur toe en laat nog 10 min. afgedekt koken.

  7. Smelt intussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 3 min. aan elke kant, op een zacht vuur. Draai het gevogelte maar 1 keer om, zodat het korstje heel blijft.

  8. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Afwerking:
  10. Lepel de saus over de pasta en serveer met een kalkoenfilet. Garneer met fijngesnipperde platte peterselie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de champignons in schijfjes of scheur de oesterzwammen in reepjes.

  4. Snipper de platte peterselie fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de stukken champignon of oesterzwam. Voeg de Italiaanse garnituur toe en laat nog 10 min. afgedekt koken.

  7. Smelt intussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 3 min. aan elke kant, op een zacht vuur. Draai het gevogelte maar 1 keer om, zodat het korstje heel blijft.

  8. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Afwerking:
  10. Lepel de saus over de pasta en serveer met een kalkoenfilet. Garneer met fijngesnipperde platte peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 923 kcal
Vet 38.1 g
Koolhydraat 105.3 g
Eiwit 38.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. San Francesco Umani Ronchi Italië (biowijn)

Bekijk het recept digitaal