Kalkoen in chilisaus
Kalkoen in chilisaus

Kalkoen in chilisaus

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 339 kcal
Vet 4.8 g
Koolhydraat 14.2 g
Eiwit 59.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de courgette in de lengte in 2 en snij in stukjes.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de wok of een ruime pan en bak het vlees (zonder vetstof) aan alle kanten goed aan.

  5. Voeg de courgette- en tomatenstukjes toe. Roer om en laat op een zachter vuur verder gaar worden.

  6. Werk af met de olijven en breng op smaak met de chilisaus.

  7. Afwerking:
  8. Dien op met basmati- of thairijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de courgette in de lengte in 2 en snij in stukjes.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de wok of een ruime pan en bak het vlees (zonder vetstof) aan alle kanten goed aan.

  5. Voeg de courgette- en tomatenstukjes toe. Roer om en laat op een zachter vuur verder gaar worden.

  6. Werk af met de olijven en breng op smaak met de chilisaus.

  7. Afwerking:
  8. Dien op met basmati- of thairijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 339 kcal
Vet 4.8 g
Koolhydraat 14.2 g
Eiwit 59.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn Pinotage is een typisch Zuid-Afrikaanse druivensoort die kruidige (kruidnagel), fruitige en krachtige wijnen geeft. Wijn Nemea Reserve Tsantali Griekenland Wijn Pittige Griekse wijn die ruikt en smaakt naar rijp fruit en wilde kruiden.

Bekijk het recept digitaal