- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenbrazade met currysaus en fruitige rijstsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes in dunne ringen.
-
Meng de mango, de ananas en de lente-uitjes onder de rijst. Pers de perssinaasappel en meng het sap samen met de mirin onder de rijst.
-
Verwarm de currysaus (instructies: zie verpakking).
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de brazades 6 min. aan elke kant goudbruin op de barbecue.
-
Verdeel de rijstsalade over diepe borden, schik er telkens twee brazades op en werk af met de currysaus en de notenmix.
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes in dunne ringen.
-
Meng de mango, de ananas en de lente-uitjes onder de rijst. Pers de perssinaasappel en meng het sap samen met de mirin onder de rijst.
-
Verwarm de currysaus (instructies: zie verpakking).
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de brazades 6 min. aan elke kant goudbruin op de barbecue.
-
Verdeel de rijstsalade over diepe borden, schik er telkens twee brazades op en werk af met de currysaus en de notenmix.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian ‘Grande Réserve’ Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Grimbergen Tripel Blond abdijbier