- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenbrochette met tricolore quinoasalade
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Giet de maïs af en spoel onder koud water. Hak de spinazie grof. Snij de paprika in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1/3 olijfolie in de pan en bak de kalkoenbrochettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de quinoa met de spinazie, de paprika, de maïs en de granaatappelpitjes.
-
Maak een dressing met de rest van de olijfolie, de wittewijnazijn en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de brochettes met de quinoasalade en werk af met de dressing.
Gepofte quinoa, een lekker idee! Wist u dat u popcorn kan maken met quinoa? Het is hetzelfde principe als met maiskorrels. 1 Verhit 2 eetl. arachideolie in een kookpot. 2 Voeg 2 eetl. quinoa toe aan de hete olie en dek af. De korrels zullen onmiddellijk poffen. 3 Laat ze even uitlekken op keukenpapier als ze allemaal gepoft zijn. 4 Voeg ze toe aan uw ontbijtgranen of granola. Ze zijn ook geschikt om soepen te versieren of salades een knapperige toets te geven.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Giet de maïs af en spoel onder koud water. Hak de spinazie grof. Snij de paprika in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1/3 olijfolie in de pan en bak de kalkoenbrochettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de quinoa met de spinazie, de paprika, de maïs en de granaatappelpitjes.
-
Maak een dressing met de rest van de olijfolie, de wittewijnazijn en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de brochettes met de quinoasalade en werk af met de dressing.
Gepofte quinoa, een lekker idee! Wist u dat u popcorn kan maken met quinoa? Het is hetzelfde principe als met maiskorrels. 1 Verhit 2 eetl. arachideolie in een kookpot. 2 Voeg 2 eetl. quinoa toe aan de hete olie en dek af. De korrels zullen onmiddellijk poffen. 3 Laat ze even uitlekken op keukenpapier als ze allemaal gepoft zijn. 4 Voeg ze toe aan uw ontbijtgranen of granola. Ze zijn ook geschikt om soepen te versieren of salades een knapperige toets te geven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France