- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenenblokjes in romig tomatensausje
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn La Petite Muraille - A.O.P. Corbières - Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de kalkoenensneden in blokjes. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak 10 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe en stoof 2 min. Doe er de tomatenstukjes bij en laat 10 min. sudderen. Meng er op het einde de room en de kalkoenenblokjes onder en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn La Petite Muraille - A.O.P. Corbières - Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de kalkoenensneden in blokjes. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak 10 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe en stoof 2 min. Doe er de tomatenstukjes bij en laat 10 min. sudderen. Meng er op het einde de room en de kalkoenenblokjes onder en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn La Petite Muraille - A.O.P. Corbières - Le Champ des Murailles