- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenensneden met tomaat-saliesaus en ham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkelknol in fijne reepjes.
-
Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de Italiaanse ham in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een brede pan en kleur de kalkoenensneden goudbruin (± 2 min. aan elke kant). Kruid met peper en zout.
-
Voeg de venkel toe en de witte wijn.
-
Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de gepelde tomaten en de salie toe en roer om. Laat de bereiding zonder deksel ongeveer 5 min. verder stoven.
-
Haal het vlees uit de pan en zet het vuur hoger. Voeg de Italiaanse ham toe en kruid met peper en zout. Werk de saus af met de room en laat nog 1 min. goed doorkoken.
-
Afwerking:
-
Geef er deegwaren bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkelknol in fijne reepjes.
-
Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de Italiaanse ham in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een brede pan en kleur de kalkoenensneden goudbruin (± 2 min. aan elke kant). Kruid met peper en zout.
-
Voeg de venkel toe en de witte wijn.
-
Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de gepelde tomaten en de salie toe en roer om. Laat de bereiding zonder deksel ongeveer 5 min. verder stoven.
-
Haal het vlees uit de pan en zet het vuur hoger. Voeg de Italiaanse ham toe en kruid met peper en zout. Werk de saus af met de room en laat nog 1 min. goed doorkoken.
-
Afwerking:
-
Geef er deegwaren bij.