Kalkoenfilets in honingmarinade met appeltjes
Kalkoenfilets in honingmarinade met appeltjes

Kalkoenfilets in honingmarinade met appeltjes

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 451 kcal
Vet 19.3 g
Koolhydraat 30.5 g
Eiwit 38.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. de dag voordien
  3. Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat er het vlees ten minste 6 u of tot de volgende dag in trekken.

  4. Bereiding:
  5. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Bedek het rooster vooraf met stevige aluminiumfolie en strijk de folie lichtjes in met 2 eetl. olijfolie. Bak het vlees op een matig warme grill.

  6. Steek de klokhuizen uit de appelen en vul de holtes met een mengsel van suiker en kaneel. Leg elke appel op een vel aluminiumfolie. Leg er een nootje boter op en verpak de appelen in de aluminiumfolie. Laat de appelen ± 20 min. bakken op de grill.

  7. Afwerking:
  8. Geef er stokbrood bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. de dag voordien
  3. Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat er het vlees ten minste 6 u of tot de volgende dag in trekken.

  4. Bereiding:
  5. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Bedek het rooster vooraf met stevige aluminiumfolie en strijk de folie lichtjes in met 2 eetl. olijfolie. Bak het vlees op een matig warme grill.

  6. Steek de klokhuizen uit de appelen en vul de holtes met een mengsel van suiker en kaneel. Leg elke appel op een vel aluminiumfolie. Leg er een nootje boter op en verpak de appelen in de aluminiumfolie. Laat de appelen ± 20 min. bakken op de grill.

  7. Afwerking:
  8. Geef er stokbrood bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 451 kcal
Vet 19.3 g
Koolhydraat 30.5 g
Eiwit 38.4 g

Bekijk het recept digitaal