- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenfilets in honingmarinade met appeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
de dag voordien
-
Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat er het vlees ten minste 6 u of tot de volgende dag in trekken.
-
Bereiding:
-
Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Bedek het rooster vooraf met stevige aluminiumfolie en strijk de folie lichtjes in met 2 eetl. olijfolie. Bak het vlees op een matig warme grill.
-
Steek de klokhuizen uit de appelen en vul de holtes met een mengsel van suiker en kaneel. Leg elke appel op een vel aluminiumfolie. Leg er een nootje boter op en verpak de appelen in de aluminiumfolie. Laat de appelen ± 20 min. bakken op de grill.
-
Afwerking:
-
Geef er stokbrood bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
de dag voordien
-
Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat er het vlees ten minste 6 u of tot de volgende dag in trekken.
-
Bereiding:
-
Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Bedek het rooster vooraf met stevige aluminiumfolie en strijk de folie lichtjes in met 2 eetl. olijfolie. Bak het vlees op een matig warme grill.
-
Steek de klokhuizen uit de appelen en vul de holtes met een mengsel van suiker en kaneel. Leg elke appel op een vel aluminiumfolie. Leg er een nootje boter op en verpak de appelen in de aluminiumfolie. Laat de appelen ± 20 min. bakken op de grill.
-
Afwerking:
-
Geef er stokbrood bij.