Kalkoensneden, gnocchi en bloemkool op de bakplaat
Kalkoensneden, gnocchi en bloemkool op de bakplaat

Kalkoensneden, gnocchi en bloemkool op de bakplaat

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 487 kcal
Vet 15 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraat 43.9 g
Suiker 6.9 g
Vezel 4.9 g
Eiwit 42 g
Zout 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kalkoensneden in hapklare stukken.

  3. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.

  5. Snipper de peterselie fijn.

  6. Snij de rode ui in ringen en snipper het knoflook fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Meng de olijfolie met het knoflook, het kerriepoeder, het paprikapoeder en de helft van de peterselie. Kruid met peper en zout.

  10. Verdeel de kalkoensneden, de sprekreepjes, de bloemkool, de gele paprika, de rode ui en de aardappelgnocchi over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de kruidenolie en meng goed onder elkaar. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Afwerking:
  12. Haal uit de oven en werk af met de rest van de peterselie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kalkoensneden in hapklare stukken.

  3. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.

  5. Snipper de peterselie fijn.

  6. Snij de rode ui in ringen en snipper het knoflook fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Meng de olijfolie met het knoflook, het kerriepoeder, het paprikapoeder en de helft van de peterselie. Kruid met peper en zout.

  10. Verdeel de kalkoensneden, de sprekreepjes, de bloemkool, de gele paprika, de rode ui en de aardappelgnocchi over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de kruidenolie en meng goed onder elkaar. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Afwerking:
  12. Haal uit de oven en werk af met de rest van de peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 487 kcal
Vet 15 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraat 43.9 g
Suiker 6.9 g
Vezel 4.9 g
Eiwit 42 g
Zout 1.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Martha Brown Eyes sterk donker bier Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal