- Bewaar

- Bewaar
Kangoeroesteak met pikante tomatensaus en kleurrijk bonenslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Abdijbier Wijn Richard Hamilton `Blown Away' Shiraz McLaren Vale - Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kangoeroesteaks oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Laat de schijfjes rode biet uitlekken en snij daarna in staafjes.
-
Meng de honing met de sojasaus en de extra vierge olijfolie. Kruid met zwarte peper.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe, samen met de gepelde tomaten en de tomatenpuree.
-
Breng aan de kook en laat 20 min. op een zacht vuur sudderen. Kruid met de pilipili en zout.
-
Kruid ondertussen de kangoeroesteaks aan beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de steaks gaar naar smaak.
-
Haal ze uit de pan, bedek met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
-
Meng de staafjes rode biet met de uitgelekte witte bonen en de rucola.
-
Overgiet met de honingdressing.
-
Afwerking:
-
Serveer de steaks met de pikante saus, het bonenslaatje en serveer er rijst bij.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Abdijbier Wijn Richard Hamilton `Blown Away' Shiraz McLaren Vale - Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kangoeroesteaks oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Laat de schijfjes rode biet uitlekken en snij daarna in staafjes.
-
Meng de honing met de sojasaus en de extra vierge olijfolie. Kruid met zwarte peper.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe, samen met de gepelde tomaten en de tomatenpuree.
-
Breng aan de kook en laat 20 min. op een zacht vuur sudderen. Kruid met de pilipili en zout.
-
Kruid ondertussen de kangoeroesteaks aan beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de steaks gaar naar smaak.
-
Haal ze uit de pan, bedek met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
-
Meng de staafjes rode biet met de uitgelekte witte bonen en de rucola.
-
Overgiet met de honingdressing.
-
Afwerking:
-
Serveer de steaks met de pikante saus, het bonenslaatje en serveer er rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Abdijbier Wijn Richard Hamilton `Blown Away' Shiraz McLaren Vale - Australië