- Bewaar

- Bewaar
Kebab met tartaarsaus en slaatje van spitskool
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Spoel de maïs en laat uitlekken.
-
Snij de spitskool in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne reepjes. Snipper de rode ui fijn.
-
Schil de wortelen en snij ze met een dunschiller in linten.
-
Meng de spitskool met de wortelen, de maïs en de rode ui. Kruid met peper en zout.
-
Doe de mayonaise, de uitgelekte kappertjes, de augurken en het bieslook in een blender en mix tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het Turkse brood 2 à 3 min. af in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak het diepgevroren vlees 5 min. Kruid met de piment d'espelette.
-
Afwerking:
-
Snij het brood open en schep er wat vlees en salade in. Werk af met de tartaarsaus.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Spoel de maïs en laat uitlekken.
-
Snij de spitskool in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne reepjes. Snipper de rode ui fijn.
-
Schil de wortelen en snij ze met een dunschiller in linten.
-
Meng de spitskool met de wortelen, de maïs en de rode ui. Kruid met peper en zout.
-
Doe de mayonaise, de uitgelekte kappertjes, de augurken en het bieslook in een blender en mix tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het Turkse brood 2 à 3 min. af in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak het diepgevroren vlees 5 min. Kruid met de piment d'espelette.
-
Afwerking:
-
Snij het brood open en schep er wat vlees en salade in. Werk af met de tartaarsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand