- Bewaar

- Bewaar
Kibbeling met spinazieslaatje en gebakken aardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Leg de kibbelingen in een ovenschaal en bak ± 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren aardappelblokjes ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Wrijf de sinaasappel goed schoon onder water en rasp de schil (je hebt 1 el zeste nodig). Schil daarna de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Meng de sinaasappelzeste en het sinaasappelsap onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Snij de rode ui in heel fijne ringen. Snij de rode bieten in kleine blokjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes. Hak de pistachenoten fijn.
-
Verdeel de spinazie over de borden samen met de rode ui, de bietenblokjes, de avocado, de sinaasappelpartjes en de pistachenoten. Serveer met de gebakken aardappelblokjes en de kibbelingen. Lepel er wat sinaasappeldressing over.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Leg de kibbelingen in een ovenschaal en bak ± 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren aardappelblokjes ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Wrijf de sinaasappel goed schoon onder water en rasp de schil (je hebt 1 el zeste nodig). Schil daarna de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Meng de sinaasappelzeste en het sinaasappelsap onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Snij de rode ui in heel fijne ringen. Snij de rode bieten in kleine blokjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes. Hak de pistachenoten fijn.
-
Verdeel de spinazie over de borden samen met de rode ui, de bietenblokjes, de avocado, de sinaasappelpartjes en de pistachenoten. Serveer met de gebakken aardappelblokjes en de kibbelingen. Lepel er wat sinaasappeldressing over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland