- Bewaar

- Bewaar
Kibbelingen met broccolipuree en homemade tartaarsaus
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc A.O.P. Alsace J. Hubster
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de broccoli's in roosjes. Schil ook de steel van de broccoli's en snij fijn.
-
Laat de kappertjes uitlekken.
-
Snij de citroen in 4.
-
Verwarm de oven op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes en de stukjes steel toe. Giet af. Hou enkele roosjes opzij voor de afwerking en pureer de rest samen met de aardappelen, 2 eetl. roomkaas, peper en zout.
-
Leg intussen de kibbelingen in een ovenschaal en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Mix alle ingrediënten voor de tartaarsaus. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de kibbelingen met de puree. Geef er de opzijgehouden broccoliroosjes, de tartaarsaus en een partje citroen bij. Kruid de vis met de kruidenmix uit de verpakking.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc A.O.P. Alsace J. Hubster
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de broccoli's in roosjes. Schil ook de steel van de broccoli's en snij fijn.
-
Laat de kappertjes uitlekken.
-
Snij de citroen in 4.
-
Verwarm de oven op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes en de stukjes steel toe. Giet af. Hou enkele roosjes opzij voor de afwerking en pureer de rest samen met de aardappelen, 2 eetl. roomkaas, peper en zout.
-
Leg intussen de kibbelingen in een ovenschaal en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Mix alle ingrediënten voor de tartaarsaus. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de kibbelingen met de puree. Geef er de opzijgehouden broccoliroosjes, de tartaarsaus en een partje citroen bij. Kruid de vis met de kruidenmix uit de verpakking.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Pinot Blanc A.O.P. Alsace J. Hubster