- Bewaar

- Bewaar
Kipfilet in pittige groentesaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Blygedacht Pinotage Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kip in blokjes. Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verhit de zonnebloemolie in een wok of een hoge braadpan en bak de kippenblokjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenstukjes, de champignons en de groene paprika toe en meng goed.
-
Bestrooi met de sjalot en het knoflook en kruid met het kerriepoeder en kippenkruiden. Dek af en laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur. Haal de laatste 5 min. het deksel van de pan zodat de saus wat kan indikken.
-
Kook ondertussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Blygedacht Pinotage Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kip in blokjes. Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verhit de zonnebloemolie in een wok of een hoge braadpan en bak de kippenblokjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenstukjes, de champignons en de groene paprika toe en meng goed.
-
Bestrooi met de sjalot en het knoflook en kruid met het kerriepoeder en kippenkruiden. Dek af en laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur. Haal de laatste 5 min. het deksel van de pan zodat de saus wat kan indikken.
-
Kook ondertussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Blygedacht Pinotage Zuid-Afrika