- Bewaar

- Bewaar
Kipfilet met camembert
Onze drankensuggesties
Wijn Vieux Truffiers 'Réserve' A.C. Côtes du Rhône Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje Wijn Deze fijne Crianza wordt gemaakt van tempranillodruiven, aangevuld met cabernet sauvignon. Hij rijpt 1 jaar in eiken vaten. Deze fijne 'crianza' bezit een fijn, fruitig en kruidig karakter.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Druk de kipfilets plat met een broodplankje, zodat ze wat breder worden. Leg op elke helft (aan de binnenkant) een sneetje camembert en vouw de kipfilets dicht.
-
Bak ze aan beide zijden goudbruin (± 2 min.) in 2 eetl. boter. Kruid met peper, een weinig zout (niet te veel, want de camembert en de bouillon maken de saus al wat zout) en paprika. Blus met de witte wijn. Dek de pan af en laat op een zacht vuur gaar worden (10 à 15 min.).
-
Haal het vlees uit de pan en doe er de kippenbouillon in. Breng aan de kook en strooi er, al roerend, 2 eetl. instantsausbinder door zodat de saus bindt.
-
Afwerking:
-
Dien op met pasta of aardappelnootjes en broccoli.
Onze drankensuggesties
Wijn Vieux Truffiers 'Réserve' A.C. Côtes du Rhône Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje Wijn Deze fijne Crianza wordt gemaakt van tempranillodruiven, aangevuld met cabernet sauvignon. Hij rijpt 1 jaar in eiken vaten. Deze fijne 'crianza' bezit een fijn, fruitig en kruidig karakter.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Druk de kipfilets plat met een broodplankje, zodat ze wat breder worden. Leg op elke helft (aan de binnenkant) een sneetje camembert en vouw de kipfilets dicht.
-
Bak ze aan beide zijden goudbruin (± 2 min.) in 2 eetl. boter. Kruid met peper, een weinig zout (niet te veel, want de camembert en de bouillon maken de saus al wat zout) en paprika. Blus met de witte wijn. Dek de pan af en laat op een zacht vuur gaar worden (10 à 15 min.).
-
Haal het vlees uit de pan en doe er de kippenbouillon in. Breng aan de kook en strooi er, al roerend, 2 eetl. instantsausbinder door zodat de saus bindt.
-
Afwerking:
-
Dien op met pasta of aardappelnootjes en broccoli.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vieux Truffiers 'Réserve' A.C. Côtes du Rhône Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje Wijn Deze fijne Crianza wordt gemaakt van tempranillodruiven, aangevuld met cabernet sauvignon. Hij rijpt 1 jaar in eiken vaten. Deze fijne 'crianza' bezit een fijn, fruitig en kruidig karakter.