- Bewaar

- Bewaar
Kipfilet met kruidenkorstje en kleurrijk tomatenslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn * Domaine de Tout-Vent - A.O.P. Côtes du Rhône * Rosso Conero D.O.C. San Giorgio - Umani Ronchi - Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kerstomaten en de pruimtomaten in 2 en meng ze onder elkaar in een slakom.
-
Giet 2 eetl. olijfolie met basilicum en het limoensap over de tomaten en kruid met peper en zeezout. Zet koel weg.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten voor het kruidenkorstje.
-
Besmeer er de bovenkant van de kippenborstfilets mee.Leg de filets naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en strooi er het paneermeel over.
-
Bak de kipfilets 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een mooi bruin korstje.
-
Afwerking:
-
Snij de kipfilets in sneetjes en geef er tagliatelle bij. Meng het tomatenslaatje onder de pasta.
- U kan voor het slaatje ook andere tomatensoorten naar keuze gebruiken. - Vervang de kippenborstfilets door parelhoenfilets.
Onze drankensuggesties
Wijn * Domaine de Tout-Vent - A.O.P. Côtes du Rhône * Rosso Conero D.O.C. San Giorgio - Umani Ronchi - Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kerstomaten en de pruimtomaten in 2 en meng ze onder elkaar in een slakom.
-
Giet 2 eetl. olijfolie met basilicum en het limoensap over de tomaten en kruid met peper en zeezout. Zet koel weg.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten voor het kruidenkorstje.
-
Besmeer er de bovenkant van de kippenborstfilets mee.Leg de filets naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en strooi er het paneermeel over.
-
Bak de kipfilets 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een mooi bruin korstje.
-
Afwerking:
-
Snij de kipfilets in sneetjes en geef er tagliatelle bij. Meng het tomatenslaatje onder de pasta.
- U kan voor het slaatje ook andere tomatensoorten naar keuze gebruiken. - Vervang de kippenborstfilets door parelhoenfilets.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn * Domaine de Tout-Vent - A.O.P. Côtes du Rhône * Rosso Conero D.O.C. San Giorgio - Umani Ronchi - Marche - Italië