- Bewaar

- Bewaar
Kippenborstfilet met bloemkool in tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Marche I.G.T. Sangiovese bio Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in 4.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de bloemkoolroosjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de bloemkool en bak de ui glazig. Voeg de tomatenstukjes en de peterselie toe en laat nog 10 min. sudderen. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Roer de bloemkoolroosjes onder de saus.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenborstfilets ± 5 min. aan elk kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook de stukken aardappel, de bloemkool, 1 takje peterselie en 30 g kippenborstfilet 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Marche I.G.T. Sangiovese bio Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in 4.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de bloemkoolroosjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de bloemkool en bak de ui glazig. Voeg de tomatenstukjes en de peterselie toe en laat nog 10 min. sudderen. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Roer de bloemkoolroosjes onder de saus.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenborstfilets ± 5 min. aan elk kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook de stukken aardappel, de bloemkool, 1 takje peterselie en 30 g kippenborstfilet 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Marche I.G.T. Sangiovese bio Moncaro Marche - Italië