- Bewaar

- Bewaar
Kippenchipolata met spinaziepuree en gegrilde tomaten
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de spinazie grof en snipper het knoflook fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg 2 min. voor het einde van de kooktijd het knoflook en de spinazie toe.
-
Schik intussen de tapastomaten naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Bestrooi met de Provençaalse kruiden. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 à 7 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Giet de aardappelen af en prak fijn met een pureestamper. Roer er het roomalternatief onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de spinazie grof en snipper het knoflook fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg 2 min. voor het einde van de kooktijd het knoflook en de spinazie toe.
-
Schik intussen de tapastomaten naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Bestrooi met de Provençaalse kruiden. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 à 7 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Giet de aardappelen af en prak fijn met een pureestamper. Roer er het roomalternatief onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône