- Bewaar

- Bewaar
Kippendijfilet met romige portobello en dragon
Onze drankensuggesties
Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de portobello’s in fijne sneetjes en snipper het knoflook en de ui fijn. Hak de spinazie grof.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de kippendijfilets goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de rest van de olijfolie toe aan de braadpan en roerbak de ui en het knoflook.
-
Bestrooi met de portobello’s en de blaadjes van 1 takje dragon. Overgiet met de room. Laat 5 min. sudderen.
-
Roer er de spinazie onder en laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en schik er de kippendijfilet op. Werk af met de saus en een blaadje dragon.
Onze drankensuggesties
Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de portobello’s in fijne sneetjes en snipper het knoflook en de ui fijn. Hak de spinazie grof.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de kippendijfilets goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de rest van de olijfolie toe aan de braadpan en roerbak de ui en het knoflook.
-
Bestrooi met de portobello’s en de blaadjes van 1 takje dragon. Overgiet met de room. Laat 5 min. sudderen.
-
Roer er de spinazie onder en laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en schik er de kippendijfilet op. Werk af met de saus en een blaadje dragon.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië Bier Postel Tripel Blond abdijbier