- Bewaar

- Bewaar
Kippendrumsticks in de oven, herfstgroenten en basmatirijst
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Saint-Amour A.O.P. Maison Thorin
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de oregano, het paprikapoeder, zwarte peper en zout.
-
Doe de kippendrumsticks in een ovenschaal en besprenkel met de kruidige olijfolie. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de rijst afgedekt gaar in 5 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Neem de kookpot van het vuur, dek af met een keukenhanddoek zodat de stoom niet kan ontsnappen en laat enkele min. staan. Roer de rijst los met een vork.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groenten 6 à 8 min. Deze groenten moeten nog licht krokant zijn. Kruid met de verse tijm, zwarte peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Saint-Amour A.O.P. Maison Thorin
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de oregano, het paprikapoeder, zwarte peper en zout.
-
Doe de kippendrumsticks in een ovenschaal en besprenkel met de kruidige olijfolie. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de rijst afgedekt gaar in 5 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Neem de kookpot van het vuur, dek af met een keukenhanddoek zodat de stoom niet kan ontsnappen en laat enkele min. staan. Roer de rijst los met een vork.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groenten 6 à 8 min. Deze groenten moeten nog licht krokant zijn. Kruid met de verse tijm, zwarte peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Saint-Amour A.O.P. Maison Thorin