- Bewaar

- Bewaar
Kippenhaasjes en quinoa met champignons
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Snij de tapastomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Breng de kippenbouillon aan de kook. Laat de quinoa 20 min. garen in de kokende bouillon.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Roer er de tomaten en de rucola onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met de kippenkruiden.
-
Meng de quinoa onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kippenhaasjes over de borden en lepel er de quinoa met champignons rond.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g champignons en 20 g kippenhaasje fijn. 2 Spoel 1 eetl. quinoa in een fijne zeef onder koud water en kook samen met de champignons en de kip 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Snij de tapastomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Breng de kippenbouillon aan de kook. Laat de quinoa 20 min. garen in de kokende bouillon.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Roer er de tomaten en de rucola onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met de kippenkruiden.
-
Meng de quinoa onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kippenhaasjes over de borden en lepel er de quinoa met champignons rond.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g champignons en 20 g kippenhaasje fijn. 2 Spoel 1 eetl. quinoa in een fijne zeef onder koud water en kook samen met de champignons en de kip 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg