- Bewaar

- Bewaar
Kippenvinken in fruitige kerrie
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Rudisbourg A.O.P. Alsace Wijn Hardys Stamp of Australia Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Laat de ananas en de abrikozen uitlekken
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot. Schep de gestoofde sjalot uit de kookpot en zet opzij. Leg de kippenvinken in het midden van de kookpot en laat aan alle kanten kleuren.
-
Voeg de wortelschijfjes, de gestoofde sjalot, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Laat nog 5 min. sudderen. Bind de saus lichtjes met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer met tarwegriesmeel (couscous).
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Rudisbourg A.O.P. Alsace Wijn Hardys Stamp of Australia Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Laat de ananas en de abrikozen uitlekken
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot. Schep de gestoofde sjalot uit de kookpot en zet opzij. Leg de kippenvinken in het midden van de kookpot en laat aan alle kanten kleuren.
-
Voeg de wortelschijfjes, de gestoofde sjalot, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Laat nog 5 min. sudderen. Bind de saus lichtjes met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer met tarwegriesmeel (couscous).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Rudisbourg A.O.P. Alsace Wijn Hardys Stamp of Australia Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië