- Bewaar

- Bewaar
Kippenwok met broccoli en amandelen
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. | Classico | Moncaro | Italië Wijn Benjamin de Chantegrive | A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kipfilets in fijne reepjes van 1 cm dik. Snij de ui in halvemaantjes.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de reepjes kip 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de ui glazig.
-
Voeg de broccoliroosjes toe met de lichte room, 1 dl water, de sojasaus en 1 verkruimeld bouillonblokje. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de sojascheuten toe en roerbak nog 2 min. Voeg opnieuw de stukjes kip toe en breng op smaak met peper en zout.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Snipper het bieslook fijn.
-
Bestrooi de schotel met de amandelschilfers en het bieslook. Geef er Chinese rijstnoedels bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. | Classico | Moncaro | Italië Wijn Benjamin de Chantegrive | A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kipfilets in fijne reepjes van 1 cm dik. Snij de ui in halvemaantjes.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de reepjes kip 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de ui glazig.
-
Voeg de broccoliroosjes toe met de lichte room, 1 dl water, de sojasaus en 1 verkruimeld bouillonblokje. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de sojascheuten toe en roerbak nog 2 min. Voeg opnieuw de stukjes kip toe en breng op smaak met peper en zout.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Snipper het bieslook fijn.
-
Bestrooi de schotel met de amandelschilfers en het bieslook. Geef er Chinese rijstnoedels bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. | Classico | Moncaro | Italië Wijn Benjamin de Chantegrive | A.O.P. Graves