- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke brochette met halloumi
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
1 Snij de rode ui in 2. Snij de ongeschilde courgette in 8 schijfjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in 8 stukken van ±3 cm. Snij de maïskolf in 8 dikke schijven. Snij de groene-aspergepunten in 2.
-
2 Snij de halloumi in 8 plakjes.
-
3 Maak de marinade: mix alle ingrediënten fijn in een blender of met een mixer in een hoge maatbeker.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
3 Maak 4 brochettes: prik de maïs, de courgette, de paprika, een champignon, een plakje halloumi en 2 helften groene-aspergepunt op 2 brochettestokjes. Herhaal nog een keer op dezelfde brochette.
-
4 Bestrijk de brochettes met de mediterrane marinade en bak 5 min. op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
1 Snij de rode ui in 2. Snij de ongeschilde courgette in 8 schijfjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in 8 stukken van ±3 cm. Snij de maïskolf in 8 dikke schijven. Snij de groene-aspergepunten in 2.
-
2 Snij de halloumi in 8 plakjes.
-
3 Maak de marinade: mix alle ingrediënten fijn in een blender of met een mixer in een hoge maatbeker.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
3 Maak 4 brochettes: prik de maïs, de courgette, de paprika, een champignon, een plakje halloumi en 2 helften groene-aspergepunt op 2 brochettestokjes. Herhaal nog een keer op dezelfde brochette.
-
4 Bestrijk de brochettes met de mediterrane marinade en bak 5 min. op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje