Kleurrijke brochette met halloumi
Kleurrijke brochette met halloumi

Kleurrijke brochette met halloumi

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 298 kcal
Vet 22.6 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraat 10.6 g
Suiker 7.9 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 11.5 g
Zout 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. 1 Snij de rode ui in 2. Snij de ongeschilde courgette in 8 schijfjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in 8 stukken van ±3 cm. Snij de maïskolf in 8 dikke schijven. Snij de groene-aspergepunten in 2.

  4. 2 Snij de halloumi in 8 plakjes.

  5. 3 Maak de marinade: mix alle ingrediënten fijn in een blender of met een mixer in een hoge maatbeker.

  6. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  7. 3 Maak 4 brochettes: prik de maïs, de courgette, de paprika, een champignon, een plakje halloumi en 2 helften groene-aspergepunt op 2 brochettestokjes. Herhaal nog een keer op dezelfde brochette.

  8. 4 Bestrijk de brochettes met de mediterrane marinade en bak 5 min. op de barbecue.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. 1 Snij de rode ui in 2. Snij de ongeschilde courgette in 8 schijfjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in 8 stukken van ±3 cm. Snij de maïskolf in 8 dikke schijven. Snij de groene-aspergepunten in 2.

  4. 2 Snij de halloumi in 8 plakjes.

  5. 3 Maak de marinade: mix alle ingrediënten fijn in een blender of met een mixer in een hoge maatbeker.

  6. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  7. 3 Maak 4 brochettes: prik de maïs, de courgette, de paprika, een champignon, een plakje halloumi en 2 helften groene-aspergepunt op 2 brochettestokjes. Herhaal nog een keer op dezelfde brochette.

  8. 4 Bestrijk de brochettes met de mediterrane marinade en bak 5 min. op de barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 298 kcal
Vet 22.6 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraat 10.6 g
Suiker 7.9 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 11.5 g
Zout 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal