- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke gratin met kalfsescalope
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groentemix ± 10 min. op een zacht vuurtje. Kruid met peper en Italiaanse kruidenmix.
-
Giet er de pastasaus over, meng goed en laat nog even mee opwarmen. Voeg de room en de uitgelekte pasta toe en roer alles door elkaar.
-
Doe alles in een ovenschotel en bestrooi met wat kaas. Verdeel er het paneermeel over.
-
Zet de ovenschotel 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter en bak de kalfsescalopes gedurende 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gratin over de borden en serveer met een gebakken kalfsescalope.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groentemix ± 10 min. op een zacht vuurtje. Kruid met peper en Italiaanse kruidenmix.
-
Giet er de pastasaus over, meng goed en laat nog even mee opwarmen. Voeg de room en de uitgelekte pasta toe en roer alles door elkaar.
-
Doe alles in een ovenschotel en bestrooi met wat kaas. Verdeel er het paneermeel over.
-
Zet de ovenschotel 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter en bak de kalfsescalopes gedurende 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gratin over de borden en serveer met een gebakken kalfsescalope.