Kleurrijke gratin met kalfsescalope
Kleurrijke gratin met kalfsescalope

Kleurrijke gratin met kalfsescalope

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 800 kcal
Vet 26.8 g
Koolhydraat 91.4 g
Eiwit 46.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.

  4. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groentemix ± 10 min. op een zacht vuurtje. Kruid met peper en Italiaanse kruidenmix.

  5. Giet er de pastasaus over, meng goed en laat nog even mee opwarmen. Voeg de room en de uitgelekte pasta toe en roer alles door elkaar.

  6. Doe alles in een ovenschotel en bestrooi met wat kaas. Verdeel er het paneermeel over.

  7. Zet de ovenschotel 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Smelt intussen 1 eetl. boter en bak de kalfsescalopes gedurende 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de gratin over de borden en serveer met een gebakken kalfsescalope.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.

  4. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groentemix ± 10 min. op een zacht vuurtje. Kruid met peper en Italiaanse kruidenmix.

  5. Giet er de pastasaus over, meng goed en laat nog even mee opwarmen. Voeg de room en de uitgelekte pasta toe en roer alles door elkaar.

  6. Doe alles in een ovenschotel en bestrooi met wat kaas. Verdeel er het paneermeel over.

  7. Zet de ovenschotel 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Smelt intussen 1 eetl. boter en bak de kalfsescalopes gedurende 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de gratin over de borden en serveer met een gebakken kalfsescalope.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 800 kcal
Vet 26.8 g
Koolhydraat 91.4 g
Eiwit 46.2 g

Bekijk het recept digitaal