- Bewaar

- Bewaar
Knolselderquiche met geitenkaas en spek
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de knolselder en snij in bokjes van 1 cm.
-
Snij de uien in ringen.
-
Rasp de parmezaan.
-
Pluk de blaadjes salie en snipper de helft fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C .
-
Bereiding:
-
Kook de knolselderblokjes 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie en stoof de uien 10 min.
-
Rol het bladerdeeg uit en leg samen met het bakpapier in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel de uiringen en de knolselderblokjes over het bladerdeeg. Kruid met peper.
-
Klop de eieren los samen met de lichte room. Kruid met peper en meng er de parmezaan en de fijngesnipperde salie onder.
-
Giet het eimengsel over de knolselder en duw er 4 geitenkaasjes met spek in. Werk af met de rest van de blaadjes salie.
-
Bak de quiche ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de knolselder en snij in bokjes van 1 cm.
-
Snij de uien in ringen.
-
Rasp de parmezaan.
-
Pluk de blaadjes salie en snipper de helft fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C .
-
Bereiding:
-
Kook de knolselderblokjes 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie en stoof de uien 10 min.
-
Rol het bladerdeeg uit en leg samen met het bakpapier in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel de uiringen en de knolselderblokjes over het bladerdeeg. Kruid met peper.
-
Klop de eieren los samen met de lichte room. Kruid met peper en meng er de parmezaan en de fijngesnipperde salie onder.
-
Giet het eimengsel over de knolselder en duw er 4 geitenkaasjes met spek in. Werk af met de rest van de blaadjes salie.
-
Bak de quiche ± 45 min. in de voorverwarmde oven.