Kokos-wortelquiche met rucola
Kokos-wortelquiche met rucola

Kokos-wortelquiche met rucola

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 310 kcal
Vet 11.1 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraat 38.2 g
Suiker 8.1 g
Vezel 10.1 g
Eiwit 9 g
Zout 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de wortelen in dunne linten met een dunschiller.

  4. Hak de rucola grof.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Rol het taartdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm en prik er enkele keren in met een vork.

  8. Maak rolletjes van de wortellinten en leg ze naast elkaar op het taartdeeg. Bestrooi met de rucola.

  9. Klop de eieren los met een vork en roer er het yoghurtalternatief onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet het eiermengsel over de wortelen.

  10. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de wortelen in dunne linten met een dunschiller.

  4. Hak de rucola grof.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Rol het taartdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm en prik er enkele keren in met een vork.

  8. Maak rolletjes van de wortellinten en leg ze naast elkaar op het taartdeeg. Bestrooi met de rucola.

  9. Klop de eieren los met een vork en roer er het yoghurtalternatief onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet het eiermengsel over de wortelen.

  10. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 310 kcal
Vet 11.1 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraat 38.2 g
Suiker 8.1 g
Vezel 10.1 g
Eiwit 9 g
Zout 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal