- Bewaar

- Bewaar
Kokos-wortelquiche met rucola
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in dunne linten met een dunschiller.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het taartdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm en prik er enkele keren in met een vork.
-
Maak rolletjes van de wortellinten en leg ze naast elkaar op het taartdeeg. Bestrooi met de rucola.
-
Klop de eieren los met een vork en roer er het yoghurtalternatief onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet het eiermengsel over de wortelen.
-
Zet 50 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in dunne linten met een dunschiller.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het taartdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm en prik er enkele keren in met een vork.
-
Maak rolletjes van de wortellinten en leg ze naast elkaar op het taartdeeg. Bestrooi met de rucola.
-
Klop de eieren los met een vork en roer er het yoghurtalternatief onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet het eiermengsel over de wortelen.
-
Zet 50 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc