Kokosgamba's
- Bewaar

- Bewaar
Kokosgamba's
15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
263 kcal
Vet
19.9 g
Koolhydraat
6.6 g
Eiwit
14.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de koriander fijn.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de diepgevroren gamba's en de groene currypasta 1 min. al roerende.
-
Voeg de peultjes, de paprikareepjes, de kokosmelk en de vissaus toe en laat 8 min. pruttelen. Breng op smaak met limoensap en de koriandersnippers.
-
Afwerking:
-
Serveer met basmatirijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de koriander fijn.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de diepgevroren gamba's en de groene currypasta 1 min. al roerende.
-
Voeg de peultjes, de paprikareepjes, de kokosmelk en de vissaus toe en laat 8 min. pruttelen. Breng op smaak met limoensap en de koriandersnippers.
-
Afwerking:
-
Serveer met basmatirijst.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
263 kcal
Vet
19.9 g
Koolhydraat
6.6 g
Eiwit
14.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?