Kokosgamba's
Kokosgamba's

Kokosgamba's

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 263 kcal
Vet 19.9 g
Koolhydraat 6.6 g
Eiwit 14.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Zet alle ingrediënten op tafel.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in de wok en bak de diepgevroren gamba's en de groene currypasta 1 min. al roerende.

  6. Voeg de peultjes, de paprikareepjes, de kokosmelk en de vissaus toe en laat 8 min. pruttelen. Breng op smaak met limoensap en de koriandersnippers.

  7. Afwerking:
  8. Serveer met basmatirijst.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Zet alle ingrediënten op tafel.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in de wok en bak de diepgevroren gamba's en de groene currypasta 1 min. al roerende.

  6. Voeg de peultjes, de paprikareepjes, de kokosmelk en de vissaus toe en laat 8 min. pruttelen. Breng op smaak met limoensap en de koriandersnippers.

  7. Afwerking:
  8. Serveer met basmatirijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 263 kcal
Vet 19.9 g
Koolhydraat 6.6 g
Eiwit 14.2 g

Bekijk het recept digitaal