- Bewaar

- Bewaar
Konijn met cider
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat 2 fijngesneden sjalotten en 150 g fijngesneden Ardense hesp even bakken in 2 eetl. boter. Haal uit de pan.
-
Leg de stukken konijn in de pan. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.
-
Overgiet het geheel met 0,5 L cider. Doe de sjalotten en de Ardense hesp er terug bij, voeg een geperst teentje knoflook toe en ook een snede brood, besmeerd met mosterd.
-
Dek de pan af en laat ± 1 u zachtjes smoren. Voeg 10 minuten voor het einde van de stooftijd de in schijfjes gesneden champignons toe. Zet koel weg.
-
Afwerking:
-
Warm het konijn op in de saus en dien op met fijne frietjes of aardappelpuree.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat 2 fijngesneden sjalotten en 150 g fijngesneden Ardense hesp even bakken in 2 eetl. boter. Haal uit de pan.
-
Leg de stukken konijn in de pan. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.
-
Overgiet het geheel met 0,5 L cider. Doe de sjalotten en de Ardense hesp er terug bij, voeg een geperst teentje knoflook toe en ook een snede brood, besmeerd met mosterd.
-
Dek de pan af en laat ± 1 u zachtjes smoren. Voeg 10 minuten voor het einde van de stooftijd de in schijfjes gesneden champignons toe. Zet koel weg.
-
Afwerking:
-
Warm het konijn op in de saus en dien op met fijne frietjes of aardappelpuree.