- Bewaar

- Bewaar
Konijnenstoofpotje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de stukken konijn korsten in de hete boter en de olijfolie (7 à 8 min. op een hevig vuur).
-
Doe de grof gesneden uien bij het konijn. Kruid met peper en zout, tijm en laurier. Verwarm de witte wijn, giet over de stukken konijn en flambeer (weg van de dampkap!).
-
Dek de pan af en laat 1 u sudderen op een matig vuur.
-
Voeg daarna de in schijfjes gesneden champignons toe, meng goed en laat nog 10 min. meestoven. Zet koel weg.
-
Afwerking:
-
de dag zelf
-
Warm het konijn op in de saus en dien op met rijst of gekookte aardappelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de stukken konijn korsten in de hete boter en de olijfolie (7 à 8 min. op een hevig vuur).
-
Doe de grof gesneden uien bij het konijn. Kruid met peper en zout, tijm en laurier. Verwarm de witte wijn, giet over de stukken konijn en flambeer (weg van de dampkap!).
-
Dek de pan af en laat 1 u sudderen op een matig vuur.
-
Voeg daarna de in schijfjes gesneden champignons toe, meng goed en laat nog 10 min. meestoven. Zet koel weg.
-
Afwerking:
-
de dag zelf
-
Warm het konijn op in de saus en dien op met rijst of gekookte aardappelen.