- Bewaar

- Bewaar
Konijnfiletrollade in tomatensaus met champignons
Onze drankensuggesties
Bier Postel Double Bière d'abbaye foncée Wijn Château de Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
1 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de konijnfiletrollades aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de champignons toe en laat 2 min. bakken.
-
2 Voeg de tomatenstukjes, het halve bouillonblokje en een half blik water toe. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en stoof de pastinaak 10 min. Kruid met peper en zout en voeg 3 à 4 takjes tijm toe (hou er 4 apart voor de afwerking).
-
4 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden, lepel er wat tomatensaus over en leg er een konijnfiletrollade op. Werk af met de pastinaak en tijmblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Double Bière d'abbaye foncée Wijn Château de Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
1 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de konijnfiletrollades aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de champignons toe en laat 2 min. bakken.
-
2 Voeg de tomatenstukjes, het halve bouillonblokje en een half blik water toe. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en stoof de pastinaak 10 min. Kruid met peper en zout en voeg 3 à 4 takjes tijm toe (hou er 4 apart voor de afwerking).
-
4 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden, lepel er wat tomatensaus over en leg er een konijnfiletrollade op. Werk af met de pastinaak en tijmblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Double Bière d'abbaye foncée Wijn Château de Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières