Konijnfiletrollade in tomatensaus met champignons
Konijnfiletrollade in tomatensaus met champignons

Konijnfiletrollade in tomatensaus met champignons

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 857 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 12.8 g
Koolhydraat 90.2 g
Suiker 17.6 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 59 g
Zout 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm.

  4. Snij de champignons in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. (25 min.)

  7. 1 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de konijnfiletrollades aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de champignons toe en laat 2 min. bakken.

  8. 2 Voeg de tomatenstukjes, het halve bouillonblokje en een half blik water toe. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  9. 3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en stoof de pastinaak 10 min. Kruid met peper en zout en voeg 3 à 4 takjes tijm toe (hou er 4 apart voor de afwerking).

  10. 4 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de tagliatelle over de borden, lepel er wat tomatensaus over en leg er een konijnfiletrollade op. Werk af met de pastinaak en tijmblaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de pastinaken en snij in blokjes van ± 1 cm.

  4. Snij de champignons in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. (25 min.)

  7. 1 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de konijnfiletrollades aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de champignons toe en laat 2 min. bakken.

  8. 2 Voeg de tomatenstukjes, het halve bouillonblokje en een half blik water toe. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  9. 3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en stoof de pastinaak 10 min. Kruid met peper en zout en voeg 3 à 4 takjes tijm toe (hou er 4 apart voor de afwerking).

  10. 4 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de tagliatelle over de borden, lepel er wat tomatensaus over en leg er een konijnfiletrollade op. Werk af met de pastinaak en tijmblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 857 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 12.8 g
Koolhydraat 90.2 g
Suiker 17.6 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 59 g
Zout 3.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Double Bière d'abbaye foncée Wijn Château de Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières

Bekijk het recept digitaal