Konijnfiletrollade met pepersaus en Provençaalse groentemix
Konijnfiletrollade met pepersaus en Provençaalse groentemix

Konijnfiletrollade met pepersaus en Provençaalse groentemix

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 707 kcal
Energie 2958 kj
Vet 45.4 g
Verzadigd vet 23.3 g
Koolhydraat 28.3 g
Suiker 8.8 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 42 g
Zout 4.1 g
natrium 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 20 à 25 min. Draai regelmatig om. Kruid met peper en zout.

  3. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de groentemix ± 15 min. op een zacht vuur.

  4. Verwarm de puree (instructies: zie verpakking).

  5. Haal het vlees uit de pan en giet het overtollige vet weg. Voeg de groenepeperbolletjes toe en overgiet met de room. Kruid met peper en zout. Laat 1 min. inkoken tot een gebonden saus.

  6. Snij het vlees in sneetjes en verdeel samen met de puree en de groenten over de borden. Werk het vlees af met de saus.

Tip
Groenepeperbolletjes

- Bewaar je peperbolletjes na opening in de koelkast. - Geen fan van peperbolletjes? Vervang ze door 1 el mosterd of 1 el gedroogde dragon of andere groene kruiden.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 20 à 25 min. Draai regelmatig om. Kruid met peper en zout.

  3. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de groentemix ± 15 min. op een zacht vuur.

  4. Verwarm de puree (instructies: zie verpakking).

  5. Haal het vlees uit de pan en giet het overtollige vet weg. Voeg de groenepeperbolletjes toe en overgiet met de room. Kruid met peper en zout. Laat 1 min. inkoken tot een gebonden saus.

  6. Snij het vlees in sneetjes en verdeel samen met de puree en de groenten over de borden. Werk het vlees af met de saus.

Tip
Groenepeperbolletjes

- Bewaar je peperbolletjes na opening in de koelkast. - Geen fan van peperbolletjes? Vervang ze door 1 el mosterd of 1 el gedroogde dragon of andere groene kruiden.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 707 kcal
Energie 2958 kj
Vet 45.4 g
Verzadigd vet 23.3 g
Koolhydraat 28.3 g
Suiker 8.8 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 42 g
Zout 4.1 g
natrium 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les Trois Églises A.O.P. Montagne-Saint-Émilion Bier St-Feuillien Quadrupel Donker abdijbier

Bekijk het recept digitaal